‘3. Cimnastik Şöleni’ ne yoğun ilgi

‘Girne Arkın Group Fest 24’ kapsamında 14 Eylül Cumartesi akşamı Girne Amfi Tiyatro’da, KKTC Cimnastik Federasyonu’nun düzenlediği ‘3. Cimnastik Şöleni’ sahnelendi. Yaklaşık 850 farklı yaş kategorilerinde cimnastikçinin yer aldığı şölene, yoğun bir kalabalık eşlik etti. Birbirinden özel koreografinin yer aldığı gösteriler, katılan veliler ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Gösterinin en özel kısmı ise öğrencilerin açtığı ‘İSİAS ORTAK DAVAMIZDIR’ pankartı oldu.
FESTİVALDE BU HAFTA
‘Girne Arkın Group Fest 24’, yine yoğun br etkinlik programı ile üçüncü haftasına başlıyor. 16 – 23 Eylül tarihlerini kapsayan program kapsamında 16 Eylül – 29 Eylül tarihleri arasında her gün saat 10:00 – 21:00 saatlerinde, ‘Girne Belediyesi MÜZler Sanat Sempozyumu’ Ramadan Cemil Meydanı’nda sanatseverlerle buluşuyor. 17 Eylül Salı günü saat 20:00’de Melisa Karanlık ve Orkestrası Liman Merkez Sahne’de şarkılarını seslendirmeye hazırlanıyor. 18 Eylül Çarşamba akşamı ise saat 21:00’de Girne Amfi Tiyatro’da, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’nın sahnelediği ‘Grönholm Methodu’ seyirci karşısına çıkıyor. 19 Eylül Perşembe günü Lefkoşa Türk Belediyesi Jazz Orkestrası saat 20:00’de, Liman Merkez Sahnede yer alıyor. 20 Eylül Cuma akşamı ise Girne Amfi Tiyatro, saat 21:00’de ‘Mor ve Ötesi’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 21 Eylül Cumartesi günü ise ‘3. Gastro Show’ Geleneksel Kıbrıs Ekmekleri konsepti ile saat 17:00 itibarı ile Ramadan Cemil Meydanı’nda halk ile buluşuyor.
Önceki Haber MÜZler Sanat Sempozyumu açılış sergisi ile başladı