Girne Antik Liman konusunda üçüncü kez esnaf İle toplantı gerçekleşti

Girne Antik Liman konusunda üçüncü kez esnaf ile toplantı gerçekleşti
Çözüm önerileri konuşuldu
2024 yılında restorasyonu tamamlanarak ziyarete açılan Girne Antik Liman konusunda üçüncü kez toplantı gerçekleştirildi. Antik Liman’daki işleyiş ve yaşanan noksanlar ile ilgili olarak çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantı, 29 Ağustos Perşembe günü saat 15:00’te, Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
Düzenlenen toplantıya Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhat Aktunç, Girne Belediye Meclis Üyeleri, Girne Belediyesi yönetici kadrosu, liman esnafı ve liman mülk sahipleri katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantı kapsamında; hali hazırda limanda yaşanan eksiklikler ve çözüm önerileri ele alındı.
Önceki Haber ‘Pasha Group Girne Yarı Maratonu 2024’ basın toplantısı geniş katılım ile Grand Pasha Otel’de gerçekleşti.