Girne Belediyesi ‘Sanat Atölyesi Öğrenci Sergisi’ açıldı

Girne Belediyesi ‘Sanat Atölyesi Öğrenci Sergisi’ yoğun katılım ile açılış gerçekleştirdi.

Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen serginin açılışına Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, eşi Songül Şenkul ve çocukları ile katılım gerçekleştirdi.
Sergiye Girne Belediye Meclis Üyesi Ziya Egemen Sencer’in yanı sıra çok sayıda sanatsever katılım gösterdi.

Sergiye katılan sanatseverler arasında, Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilmiş olan ve Psikanaliz alanının en değerli ödüllerinden ‘Mary Sigourney Psikanaliz Ödülü sahibi, dünyaca ünlü Kıbrıslı Türk Profesör Vamık Volkan’da yer aldı.

Gerçekleştirilen açılış töreni kapsamında katılımcı 23 kursiyere sertifikaları taktim edilirken, kursiyerlerin yıl içinde yaptıkları çalışmalar sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanat Eğitmeni Şenol Özdevrim ve Seramik Eğitmeni Bedia Kale’nin eğitmenliğinde hayat bulan ‘Sanat Atölyesi Öğrenci Sergisi’ 25 – 28 Haziran tarihleri süresince, 10:00 ile 17:00 saatlerinde ziyarete açık olacak.

Önceki Haber Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Şef’i İhsan Gürel, ‘Mısmıl’ isimli çalışması ile Hakan Çakmak Kültür Sanat Ödülü’nü aldı