‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı oyun sahne aldı

Girne Belediye Tiyatrosu Gençlik Ekibi, 25 Haziran Salı günü saat 20:00’de Girne Oda Tiyatrosu’nda ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı oyun ile sahne aldı. Oyun yoğun izleyici karşısında sahnelenirken, izleyenler arasında Girne Belediye Meclis Üyeleri Ali Tektan ve Mete Ünal Girgen izleyiciler arasında yer alırken, oyun sonunda çiçek ve teşekkür belgesi takdiminde bulundular.
Haldun Taner’in yazdığı, İsmihan Yorgancı’nın sahneye koyduğu ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı oyun, genç yeteneklerin performansları ile izleyicilere güzel bir gece yaşattı. Haldun Taner’in 1964 yılında kaleme aldığı oyun, II. Meşrutiyet’ten 1960’ların sonuna kadar Türkiye’nin yakın tarihindeki toplumsal değişimleri, karakterlerin hayat hikâyeleri aracılığıyla anlatıyor. Tarihsel olayları ve toplumsal dönüşümleri ustalıkla sahneye taşıyan oyun, izleyicilere düşündürücü ve eğitici bir deneyim sunuyor.
Önceki Haber Girne Belediyesi ‘Sanat Atölyesi Öğrenci Sergisi’ açıldı