Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu (TABİT) Yönetim Kurulu Üyeleri, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Bisiklet kullanımını arttırmak amacı ile farklı ülkelerde zaman zaman eğitim ve turlar düzenleyen TABİT Yönetim Kurulu, 1 hafta süre ile Karaoğlanoğlu Antis Plajı’nda kamp yaparak, ülkede çeşitli temaslar gerçekleştirmiş ve bu temaslar çerçevesinde Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’a ziyarette bulunmuştur.

Önceki Haber TOL ve DTB Kadın Taraftarlar Grubu düzenlenen ‘Play For Hope’ etkinliği ve yeni kurulacak ‘Deniz Yıldızı Yardımlaşma Derneği’ konularında basın toplantısı düzenledi.